Fotopedi Dergi

Fotopedi.org olarak kurulduğumuz günden bu yana “Fotoğraf Aşkına” adımlar atmaya gayret etmekteyiz. Fotoğefçılığın Türkiye’deki en keyifli adresi Fotopedi,  fotoğraf makineleri, aynasız ve kompakt fotoğraf makinesi ya da tüm objektif / lens kullanıcılarının ve fotoğraf severlerin buluştuğu bir ortamdır.

2012 yılında yayın hayatına başlayan ve birinci sayısını Ocak 2012 itibariyle fotoğrafseverler ile buluşturan “Fotopedi Dergisi” aylık ücretsiz olarak dijital ortamda Fotopedi web sitesinden temin edebileceğiniz bir dergidir.

Size keyifli okumalar dilerken Fotopedi Dergi’sini katalog haline getirerek sunumunu güzelleştiren Creative Works Community ’den Cem Kenger‘e ve dergimizin tasarım ve düzenlemeden sorumlusu Can Tuncer‘e teşekkür ederiz.

Fotopedi Dergi hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Güncel Sayı

Türk Nikon Dergi

Gezi Fotoğrafçılığı Eki 

Mart 2013

Mart 2013

Kadir İrkin ile Kula

Kadir İrkin ile Kula

Türk Nikon Dergi’yi PDF Olarak İndirin

Gezi Fotoğrafçılığı Eki’ni PDF Olarak İndirin

PDF İndir

PDF İndir

Türk Nikon Dergi Arşivi

Ocak 2012

Şubat 2012

Mart 2012

Nisan 2012

Mayıs 2012

Haziran 2012

Temmuz 2012

Ağustos 2012

Eylül 2012

Ekim 2012

Kasım 2012

Aralık 2012

Ocak 2013

Ocak 2013

Şubat 2013

Şubat 2013

Published on :

Görüşler

27 comments on “Fotopedi Dergi

  1. PDF olarak yüklenemiyor, pdf dosyası hasar görmüş uyarısı alıyorım…

  2. Uyarınız için teşekkürler. Sorun düzelmiştir dergimizi indirebilirsiniz.

  3. çok güzel hazırlanmışlar.emeği geçenlerin emeğine ve ellerine sağlık.

  4. Avatar for Alper Orus

    Baki HİÇYILMAZ

    Bugün dergilerinizi inceledim. Konu ve içerik olarak gayet güzel. Tebrik ve teşekkürler.

  5. Avatar for Alper Orus

    ibrahim AYDIN

    Şimdiye kadar orjinal nikkon kullandım ve çok mennunum

  6. Avatar for Alper Orus

    Ömer Serme

    PDF olarak nasıl indiriyorduk, bulamadımda!

  7. Avatar for Alper Orus

    MehvesIpek

    Dergileri mutlaka masaüstü bilgisayar veya notebook’lardan mı indirip okuyabiliyoruz, yoksa iPhone-iPad gibi cihazlarda da indirip okumak mümkün mü? şu anda iPad’de denedim, açamadım, ama belki benim internet bağlantımdan kaynaklanan bir sorundur, o yüzden sormadan daha fazla denemek istemedim. Bir de dergiler yalnızca internet ortamında mı, yoksa basılı olarak da mevcut mu? Basılı hali de varsa alıp bu güzel çalışmayı desteklemek isterim. Ben sitenizi ve Facebook sayfanızı yeni keşfettim, ilk sayı ne zaman yayınlandı, Ocak 2012 mi? Tüm sayılara arşivden ulaşabiliyor muyuz? – hiçbirini kaçırmak istemiyorum…Biraz fazla soru sordum, sabrınız için teşekkür ederim 🙂

    • Avatar for Alper Orus

      Alper Orus

      Merhabalar,

      Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Türk Nikon dergisini web üzerinde online izlerken sol altta pdf olarak indirebileceğiniz bir buton bulunuyor. Bu şekilde pdf formatında kaydettiğiniz zaman mobil uygulamanıza yükleyip bir pdf okuyucu aracılığı ile okuyabilirsiniz. Ya da tablet veya mobil cihazınızla direkt url adresinden açabilirsiniz. Tabi Apple cihazlarının flash problemi olduğundan pdf yöntemi sizin için daha elverişli gözüküyor. Bu arada yakın bir zamanda iOS sistemleri için App Store üzerinden Türk Nikon dergisini okuyabileceksiniz. Çalışmalarımız devam ediyor.

      Derginin basılı hali şu an için mevcut değil. Ancak belirli matbaalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Umarız elinize alıp okumaktan keyif duyacağınız bir şekilde hayata geçirebiliriz.

      Beğeniniz için ayrıca teşekkür ediyoruz.

      • Avatar for Alper Orus

        MehvesIpek

        Çok teşekkürler yanıtınıza…Şimdilik dediğiniz yöntemle indirip okumaya başlayacağım, sonrasında da sabırsızlıkla iPhone-iPad uygulamanızı ve basılı derginizi bekleyeceğim…Emeklerinize bir kez daha teşekkür eder, başarılarınızın daima artarak devamını dilerim. Sevgi ve saygılar…

  8. Avatar for Alper Orus

    MehvesIpek

    Dergilerin hepsini PDF formatında indirdim, iPad’imden de rahatça okuyabiliyorum; teşekkürler, emeklerinize sağlık, çok güzel bir çalışma yapıyorsunuz gerçekten. Son sayının konuk fotoğrafçı ekini de aynı şekilde PDF olarak indirdim, hem mobiler olarak da okuyabilmek, hem de arşivlemek için… Ancak ilk 2 konuk fotoğrafçı ekini şu anda ne açabiliyorum, dolayısı ile ne de kaydedebiliyorum. İlk 2 ekin sitedeki linkleri beni yine 3. eke yönlendiriyor. Bu sayıya kadar ekleri PDF olarak kaydetme seçeneği de yoktu sanırım zaten, ya da ben bulamamıştım. Ben bir hata yapıyorsam beni yönlendirebilir misiniz?…Ya da linklerde bir sorun varsa düzeltebilir ve ilk 2 eki de PDF olarak kaydetmeyi mümkün hale getirebilir misiniz?…Şimdiden teşekkürler…

  9. Ağustos ayını pdf olarak indiremedim. Link verirseniz bunun için de sevinirim.

  10. Eylül 2012 sayısını indiremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

  11. Avatar for Alper Orus

    Mehveş İpek

    Ekim ve Kasım dergilerinin konuk fotoğrafçı eklerini pdf formatında indirebileceğim linklere nasıl ulaşabilirim?..Güncel sayı kısmında dergi değişiyor ama 2 aydır konuk fotoğrafçı eki kısmı değişmedi, ekleri okuyabiliyorum ama indireceğim şekilde nereden ulaşabişeceğimi bulamıyorum. Şimdiden teşekkürler…

    • Ekim ve Kasım ayında dergi eki yayınlanmamıştır. Röportaj ve konuklar dergi içinde yer almıştır.

  12. Avatar for Alper Orus

    T.Kökçü

    iyi günler. 2012 nin bazı sayıları pdf indirme imkanı vermiyor. rica etsem kontrol edebilir misiniz. teşekkürler, iyi çalışmalar.

  13. Avatar for Alper Orus

    Abdi Değen

    Nisan sayınızı ne zaman yayınlamayı planlıyorsunuz. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

  14. nisan, mayıs, haziran, temmuz, ayları ne zaman çıkıcak ya merakla ve ilgiyle bekliyorum

  15. Bende bir Nikon fotoğraf makinesi almak istiyorum ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum bu sitede bilgili insanların olacağını düşündüğüm için soruyorum bana yardımcı olur musunuz ?

  16. Avatar for Alper Orus

    Bekir Demirağ

    Türk Nikon dergilerini beğeniyle takip etmeye çalışıyorum. Ancak, arşivime katmak istediğim sayıları VLC programı dışında nasıl okur veya izleyebilirim ? Bilgi verirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle sonsuz selamlar…

Cevap Yazın